Ndalohet për 48 orë, dyshohet për posedim të drogës

0
33

Gjatë 24 orëve të fundit me urdhër të Prokurorit kujdestar në Prokurorinë Themelore në Prizren – Departamenti i Krimeve të Rënda, është ndaluar për 48 orë personi me inicialet A.S., thuhet në njoftimin e Prokurorisë.

Personi në fjalë dyshohet për veprën penale “Blerja, posedimi, shpërndarja dhe  shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge” nga neni 267 i KPRK-së./04online.info

Leave a Reply