Mos harro: Fati nuk i pëlqen gënjeshtarët, jeta i nxjerr zbuluar herët ose vonë

0
20

Fatit nuk i pëlqejnë gënjeshtarët! Ai gjithmonë i nxjerr ato zbuluar në fund. Karma funksionon gjithmonë në këtë rast. Pra, më besoni kur them se pas çdo mashtrimi, e vërteta do të dalë. E vërteta rreth atij personi, e vërteta rreth gënjeshtrave të tij dhe e vërteta rreth asaj se sa me të vërtetë ia vlejti ai peson.

Njerëzit që ju mashtrojnë, po mashtrojnë veten, sepse, në fund, ata nuk do të mund të shpëtojnë nga e vërteta, e vërteta që ata kanë shmangur. Ata nuk mund të shpëtojnë nga demonët ose gabimet e tyre. Ata nuk do të jenë në gjendje të mbajnë maskën e mashtrimit për një kohë të gjatë, sepse harrojnë një faktor shumë të rëndësishëm, harrojnë se në fund njerëzit i heqin maskat dhe ju do të filloni të shihni ngjyrat e vërteta, do të nuhasni gënjeshtrat dhe më në fund do të largoheni kur të keni duruar mjaftueshëm.

Nëse dikush ju ka mashtruar, kjo thotë shumë për ta dhe jo për ju. Duhet të jeni të lumtur që nuk jeni më në praninë e dikujt që nuk mund të jetë i sinqertë, t’ju mbrojë ose të jetë i sinqertë.

Njerëzit që duan të mashtrojnë dhe manipulojnë të tjerët janë ata që duhet të ndihen vërtet keq. Ata nuk gjetën guximin për të zbuluar se kush janë në të vërtetë dhe për të punuar për të qenë njerëz më të mirë. Ata nuk mblodhën forcën për të luftuar betejat e tyre të brendshme ose për të shëruar veten. Ata zgjodhën mënyrën më të lehtë. Mënyra më e dobët për t’u marrë me problemet. Ata zgjodhën të mohonin dhe të krijonin një realitet të rremë për të jetuar në vend që të përballeshin me atë të vërtetin. Ata kanë vendosur të manipulojnë njerëzit në vend që t’i duan ata, sepse kanë frikë se askush nuk do t’i dojë me të vërtetë.

Por çdo mashtrim është një konfirmim nga Perëndia se kjo rrugë nuk është për ju, se këta njerëz nuk janë për ju, se ata që ju mashtrojnë duhet të shërojnë problemet e tyre para se të mund t’i besoni ose t’i doni me të vërtetë. Çdo mashtrim është një konfirmim i Perëndisë që ju kërkoni lumturi në vendin e gabuar./FN

Leave a Reply