Mos e prek kurrë një zemër nëse nuk je në gjendje ta duash…

0

Dashuria është një ndjenjë e fortë, por jo të gjithë janë në gjendje të duan. Dashuria është për pak njerëz, pjesa tjetër nuk ndjejnë dashuri, por kënaqësi. Mos prekni një zemër nëse nuk jeni në gjendje ta doni atë. Mos e bëj!

Secili prej nesh ka një të kaluar, një jetë dhe kjo i bën ata të brishtë dhe të pambrojtur. Ju nuk mund ta dini jetën e një personi derisa ta dëgjoni atë; ju nuk mund të thoni që me të vërtetë njihni dikë nëse nuk uleni pranë tij dhe hapni zemrën tuaj.

“Njerëzit me një të kaluar të vështirë janë ata që kanë më shumë nevojë për dashuri!”

Dashuria frikëson, shpesh takojmë një person tmerrësisht të mirë, por na frikëson, sepse kemi vuajtur dhe kemi frikë nga vuajtjet përsëri.

Dashuria është një emocion, por ndjenjat duhet të kultivohen, si një lule. Nuk ka asgjë më të bukur se gjetja e një personi të ngjashëm me ju, me plagët dhe frikën tuaj. Dikush i pastër dhe i sinqertë. Është e vështirë për ta gjetur atë, por nëse e gjeni mos e lini t’ju shpëtojë, pasi mund të pendoheni për gjithë jetën.

Thonë se ka tre lloje dashurie: Dy të parat themelore për të njohur veten dhe për të kuptuar se çfarë dëshironi në jetë, e fundit është më e qëndrueshme se dy të parat. Një dashuri e çmendur, e madhe, dikush që më në fund do të jetë me ty.

Më poshtë do të gjeni një nga reflektimet më të bukura për dashurinë:

Mos prekni një zemër nëse nuk mund ta doni! Por lejojini vetes rrezikun e të qenit i lumtur, nëse kjo është e gjitha që ju dëshironi, transmeton femranews përcjell 04 Online.