Modelet më të bukura dhe më ‘aktuale’ të çantave për të shkuar në punë (FOTO)

0
109

Zakonisht çantat e zeza të lëkurës janë ndër më klasiket dhe më të përdorshmet për të shkuar në një vend pune. Por nëse doni të ndjeheni sa më aktuale mos nguroni të shtoni ngjyrat.

Çanta është një prej aksesorëve më të dobishëm për femrat dhe ato kanë një marrëdhënie thuajse të pandashme. Për të qenë në një hap me kohën, pa u dukur të ekzagjeruara por dhe njëkohësisht komode, më poshtë janë disa sugjerime për modelet më të bukura për të shkuar në punë.

Sugjerimet përfshijnë madhësitë e ndryshme, ngjyrat e çelura madje deri në çantat e shpinës. Këto të fundit cilësohen si më të rehatshmet, thjesht duan pak më tepër stil dhe guxim.

A.P. 

Leave a Reply