“M’lujti mendja” publikohet nga Erblin Hoxha (VIDEO)

0
485

“M’lujti mendja” është kënga më e re e këngëtarit të ri nga Prizreni, Blin Hoxha.

Për muzikën dhe tekstin është përkujdesur, Erblin Hoxha, për orkestrimin, Belle records, gjersa klipi i është besuar produksionit “Urbangraphics ”.

Këngëtari i ri, Blin Hoxha, pritet që të lansojë edhe 2 projekte tjera gjatë sezonit vjeshtor – dimëror.

Kënga është pritur mjaft mirë nga publiku, ku deri tani kënga numëron rreth 100 mijë shikime.

Më poshtë mund ta shikoni projektin më të ri të Blinit.

Leave a Reply