Më pak se 5 minuta: Kështu mund të bëni një maskë në kushte shtëpie (VIDEO)

0
640

Për më pak se 5 minuta ju mund të bëni një maskë kundër koronavirus në kushte shtëpie, shkruan Gazeta Metro.

Në Youtube shumë persona kanë publikuar video ku tregojnë se si njerëzit mund të bëjnë maska kundër koronavirusit, në kushte shtëpie.

Këto publikime vijnë pikërisht në kohën kur njerëzit janë duke u përballur me koronavirus dhe për të luftuar kundër tij duhen edhe maska të cilat janë në mungesë në shumicën e vendeve europiane por edhe ballkanike.

Koronavirusi deri më tani ka vrarë 28,717 persona, derisa mbi 615 mijë persona janë prekur nga ky virus.

Në pamjet e publikuara shihet se si mund të krijohet një maskë për fytyrën duke përdorur vetëm pak gjëra në kushte shtëpiake. 

Leave a Reply