Me këto pije shumë leht mund të shuani etjen gjatë ditëve të nxehta

0
28

Sigurisht që me të nxehtin duhet të pish më shumë lëngje.

Ekuacioni është matematikë dhe duhet respektuar në mënyrë rigoroze. Por jo të gjitha pijet janë njësoj. Për etjen e verës duhet të zgjedhësh.

Uji është përbërësi kryesor që është gjithmonë i nevojshëm për trupin tonë, por dhe që përmban pak kalori.

Përpiquni që çajin apo lëngjet e frutave ti përgatisni vetë në shtëpi, pasi ata industriale janë shumë të ëmbëlsuar.

Uji është gjithmonë zgjedhja më e mirë e të gjitha stinëve, ka më pak kalori dhe suan etjen. Mund të jetë natyrale, ose lehtësisht i gazuar, sipas shijeve tona. Për më tepër ndihmon dhe të dobësoheni.

Çaj i ftohtë- Përgatiteni në shtëpi për të shmangur sheqerin e tepërt. Mjafton të zieni bustinat në ujë, lëreni të ftohet dhe mos i shtoni sheqer. Ruajeni në frigorifer.

Lëngjet e frutave – Njësoj si për çajin, përgatitini në shtëpi pijet me fruta pasi ato industriale janë shumë të ëmbëlsuara. Qofshin smoothie, apo lëngje të shtrydhura apo ekstrakte frutash, transmeton 04 Online.

Leave a Reply