Me këmbët përpjetë në pozicion të sikletshëm, Alba Hoxha ‘sfidon’ Klaudia Pepën, kritikat: Kopja s’është më e mirë se origjinali

0
563

Balerina Alba Hoxha  ka realizuar një video me programin që po çmend gjithë të rinjtë, TikTok.

Me këmbët ngritur dhe kokën poshtë, Alba Hoxha ka dhuruar një koreografi të lezetshme, që ka shkrirë së qeshuri fansat.

Por një ndjekëse i shkruan se po imiton Klaudia Pepën: “Alba më duket mua apo imiton Klaudia Pepën??? Ki parasysh një gjë: kopja nuk është asnjëherë më e mirë se origjinali!”

Komenti në videon e Alba Hoxhës.

Balerina shqiptare Klaudia Pepa ka hedhur kohët e fundit disa video të ngjashme, duke rrëmbyer vëmendjen me veçantinë e saj. Por, me sa duket Alba Hoxha ka gjetur një ide për ta sfiduar…

Leave a Reply