Më besoni kur ju them se Zoti gjithmonë e ka një plan

0
13

Më besoni kur them se Perëndia e di se çfarë po bën. Edhe nëse jeni konfuz dhe nuk e dini se si do të shkoni përpara ose ku po shkoni, gjithmonë do të hapet një derë e re. Një derë e papritur. Një derë që mund t’ju çojë në një lloj lumturie që kurrë nuk do ta kishit imagjinuar. Një derë që do t’i japë fund ditëve të vështira.

Më besoni kur them që Perëndia nuk i heq gjërat pa ju dhënë diçka më të mirë. Zoti e di kur diçka ka shërbyer qëllimin e saj edhe nëse nuk mund ta shihni. Zoti e di kur gjërat duhet të përfundojnë edhe nëse nuk jeni gati. Zoti po planifikon hapin tjetër për ju, sepse ai e di se keni nevojë për një ndryshim. Ai e di se ai po ju çon në një destinacion më të mirë ose ai do t’ju çojë në një jetë më të kënaqshme.

Më besoni kur them që Perëndia i dëgjon lutjet tuaja. Ai po ju dëgjon dhe ju jep pikërisht atë që dëshironi, por në mënyrën e vet. Ndoshta mënyra e tij është e ndryshme nga tuajat, por rruga e tij është gjithmonë rruga e drejtë. Kur kërkoni lumturi dhe e gjeni veten duke u larguar nga njerëzit që doni, kjo tregon se këta nuk janë njerëzit me të cilët duhet të rrethoheni, sepse ata nuk ju meritojnë. Kur kërkoni paqe dhe humbni punën, ju them se e ardhmja juaj është më e mirë diku tjetër. Kur të kërkoni dashuri dhe kjo ju jep një zemër të thyer, ju thotë se ju duhet të bëni një zgjedhje më të mirë. Ai po ju thotë se po doni njerëzit e gabuar. Ai i përgjigjet gjithmonë pyetjeve tuaja, vetëm duhet të besoni në përgjigjet e tij.

Më besoni kur them se Perëndia po të kërkon. Ai do t’ju udhëheqë. Do t’ju frymëzojë. Ai do të rregullojë gjërat në jetën tuaj në mënyrë që ta ndryshoni atë.

Më besoni kur them që Perëndia gjithmonë ka një plan për ju dhe se plani gjithmonë përfshin atë që është më e mira për ju./04 Online

Leave a Reply