Lulzim Kabashi ofron super zgjidhje të problemit për qarkullimin e automjeteve tek qendrat tregtare

0
645

Kandidati i AAK-së për kryetar të Prizrenit, Lulzim Kabashi, është zotuar se do të bëjë zgjidhje të përshtatshme të problemit për qarkullimin e automjeteve në rrugën “Tirana” dhe rrugës për në Nashec.

“Për të pasur çasje më të mirën në rrugën ‘Tirana’ apo rruga e qendrave tregtare duhet të bëhen edhe dy kryqëzime në mes rrugës ‘Wesley Clark’ dhe rrugës ‘Tirana’ si vazhdime të rrugëve ‘Rifat Ukimer’ apo rruga vizavi Abi Center në gjatë prej 100 m dhe rrugës ‘Zara’ vizavi me stacionin e Autobusëve në gjatësi prej 350 m”, ka thënë Kabashi.

Për më shumë detale shikoni videon:

Leave a Reply