Luizi, Armaldo dhe Kristi thyen rregullat e programit/ Të tre dërgohen në nominim

0
152

Luizi, Kristi dhe Armaldo thyen një nga rregullat kryesore të këtij foramti. Ata u futën në të njëjtën banjë njëkohësisht, ndërkohë që një gjë e tillë nuk lejohet.

Për këtë arsye, Vëllai i Madh futi një zarf të zi brenda në shtëpi, i cili ndëshkonte tre banorët.

Për shkak se ata thyen rregullat, Vëllai i Madh vendosi që ata të tre të dërgohen në nominim.

Leave a Reply