Lori vishet shumë shkurt, kaq këmbë të bukura e të drejta paska!

0
83

Loreta Kaçka Lori këngëtarja e cila njihet për muzikën “live” më shumë që e kultivon, sonte ka vendos që të reklamoj këmbët e saj të plota e të drejta, shkruan “InfoKosova” përcjell 04 Online.

E bukura Lori na u paraqit përmes dy fotografive ku shihej me një minifund dhe kishte veshur ngjyra verore ku dukej për bukuri.

Në plan të parë kishte vendosur këmbët e saj të cilat sapo t’i shohësh këto foto të saj, të bien në sy.

Duket se Lori po i kushton vëmendje të veçantë këmbëve të saj që të duken sa më të drejta dhe të bukura.

Leave a Reply