Lani duart më shpesh që të mbroheni nga viruset

0
20

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës këshillon të gjithë qytetarët që të lajnë duart sa më shpesh.

Kjo ngase ju ndihmon që të mbroheni nga bakteret, viruset dhe mikroorganizmat.

IKSHPK-ja këtë verë vazhdimisht ka njoftuar qytetarët për kujdesin që duhet pasur si nga temperaturat, nga papastërtia apo edhe mundësia e helmimeve të ushqimit.

Leave a Reply