Zëvendësministri i Shëndetësisë, Arsim Berisha, fton prindërit t’i vaksinojnë fëmijët e tyre

0
50

Zëvendësministri i Shëndetësisë, Arsim Berisha i ka ftuar prindërit kosovar që të bëjnë vaksinimin e fëmijëve të tyre.

Berisha ka thënë se vaksinimi është një nga mënyra më e sigurtë dhe më pak të kushtueshme për shëndetin dhe të ardhmen e tyre.

“Të dashur prindër, Vaksinoni fëmijët tuaj sepse vaksinimi është mënyra më e sigurtë dhe më pak e kushtueshme për shëndetin dhe të ardhmen e tyre!”, ka thënë Berisha./04 Online

Leave a Reply