Zafir Berisha: Kërcënimi është bërë “kulturë” në Kosovë

0
56

Mbrëmë anëtari i Nismës Socialdemokrate kërcënoi me vrasje liderin e Vetëvendosjes, Albin Kurti.

Në lidhje me këtë, Zafir Berisha ka reaguar përmes një postimi.

Ai tha se kërcënimi, ofendimi dhe shantazhi janë bërë “kultur” që nga paslufta në Kosovë dhe askush në asnjë moment nuk e ka menduar se ky fenomen do të degjeneroj deri nē atē shkallë, ku ata që janë artistë në paraqitje do të përfitojnë me mjeshtri duke u viktimizuar pa e llogaritur për gjendjen e mjerē në të cëlën po rrëshqet shoqëra nē kētē fushë!

Postimi i plotë:

Me një shoqëri ku fjala llogaritet më e rrzikshme se veprimi ( moltovi e granata) seriozishtë është për të menduar se deri ku ka rrjedhë shoqëria jonë!

Kërcënimi, ofendimi dhe shantzhi jan bërë “kultur” qē nga paslufta në Kosovë dhe askushë në asnjë moment nuk e ka menduar se ky fenomen do të degjeneroj deri nē atē shkallë, ku ata që janë artistë në paraqitje do të përfitojn me mjeshtri duke u viktimizuar pa e llogaritur për gjendjen e mjerē në të cëlën po rrëshqet shoqëra nē kētē fushë!

Ēshtë e padiskutushme se fjala publike ka peshën e vetë, prandaj të gjithë duhet të jeni të kujdesëshem, jo kujdesi në këtë drejtim të jetë selektivë!
Veprimi jo se jo, por edhe shprehjet dhe krahasimet bashkë me shpifjet që nxisin veprime të papranushme duhet ndaluar me ligj e jo të bëhet vetëm debat 3 ditë dhe të ridebatohet përsëri në momentet delikate për shoqërin duke i nxerr në rend të dyt temat jetike!!!

Leave a Reply