Xhemile Susuri, gruaja më e vjetër në Prizren (Video)

0
86

Në Prizren jeton gruaja më e vjetër në Prizren .

Xhemile Susuri së shpejti mbush 110 vjet jetë.

Është nënë e 10 fëmijëve e tash ka mbi 100 nipa e mbesa.

Por ajo është shumë e kthjellët edhe në fillim shekullin e dytë të saj. Ajo thotë se ka ngrënë vetëm bukë misri dhe kos e qumësht. /21Media

Leave a Reply