Votohet Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike

0
31

Deputetët e Kuvendit të Kosovës , kanë votuar pas muaj të tërë përpjekjeje Projektligjin për rimëkëmbje ekonomike.

Me 72 vota për dhe asnjë kundër u votua ky projektligj.

Ndryshe në lexim të dytë,  ky projektligj , arriti të votohej, pas dakordimeve që pati midis partnerëve të koalicionit qeveritar me Partinë Demokratike të Kosovës, e cila dy ditë më parë edhe dërgoi kërkesën për mbajtjen e kësaj seance të jashtëzakonshme.

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti, në fjalimin e tij para deputetëve theksoi se në 3-mujorin e parë e vitit të ardhshëm shpreson që paratë do të shpërndahet për të gjithë përfituesit e rimëkëmbjes ekonomike.

Leave a Reply