Vijnë në jetë 9 fëmijë në Prizren

0
61

Në Spitalin e Prizrenit gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 9 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindur 7 meshkuj dhe 2 femra.

“Raporti i lindjeve ne Maternitetin e Spitalit Rajonal te Prizrenit per daten 10.09.2020
Lindje 9
S.c 3
Mashkuj 7
Femra 2

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”. thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply