Vijnë në jetë 6 fëmijë në Prizren

0
64

Në Spitalin e Prizrenit gjatë 24 ditëve të fundit janë realizuar 6 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindur 2 meshkuj dhe 4 femra.

“Raporti i lindjeve ne Maternitetin e Spitalit Rajonal te Prizrenit per daten 31.08.2020

Lindje 6
S.c 6
Mashkuj 2
Femra 4

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply