Vijnë në jetë 29 fëmijë në Prizren

0
78

Në Spitalin e Prizrenit gjatë katër ditëve të fundit janë realizuar 29 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindur 14 meshkuj dhe 15 femra.

“Raporti i lindjeve ne Maternitetin e Spitalit Rajonal te Prizrenit vijon:
11.09.2020
Lindje 9
S.c 2
Mashkuj 5
Femra 4

12.09.2020
Lindje 7
S.c/
Mashkull 5
Femra 2

13.09.2020
Lindje 5
S.c 2
Mashkuj 2
Femra 3

14.09.2020
Lindje 8
S.c 3
Mashkuj 2
Femra 6

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply