Vijnë në jetë 253 fëmijë në Prizren

0
90

Gjatë muajit gusht në Spitalin e Prizrenit janë realizuar 253 lindje.

Siç thuhet në njoftim, në mesin e të lindurve janë 121 meshkuj dhe 134 femra.

“Raporti i lindjeve ne Maternitetin e Spitalit Rajonal te Prizrenit per muajin Gusht vijon
Lindje 253
S.c 92
Mashkuj 121
Femra 134
Lindje gemellare 3

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply