Vijnë në jetë 17 fëmijë në Prizren

0
78

Në Spitalin e Prizrenit gjatë dy ditëve të fundit janë realizuar 17 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindur 9 meshkuj dhe 8 femra.

“Raporti i lindjeve ne Maternitetin e Spitalit Rajonal te Prizrenit
21.09.2020
Lindje 9
S.c 4
Mashkuj 4
Femra 5

22.09.2020
Lindje 8
S.c 5
Mashkull 5
Femra 3

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply