Vijnë në jetë 16 fëmijë në Prizren

0
58

Në Spitalin e Prizrenit gjatë dy ditëve të fundit janë realizuar 16 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindur 8 meshkuj dhe 8 femra.

“Raporti i lindjeve ne Maternitetin e Spitalit Rajonal te Prizrenit
28.09.2020
Lindje 6
S.c 3
Mashkuj 3
Femra 3

29.09.2020
Lindje 10
S.c 4
Mashkuj 5
Femra 5

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply