Vijnë në jetë 14 fëmijë në Prizren

0
53

Në Spitalin e Prizrenit gjatë dy ditëve të fundit janë realizuar 17 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindur 9 meshkuj dhe 5 femra.

“Raporti i lindjeve ne Maternitetin e Spitalit Rajonal te Prizrenit
09.10.2020
Lindje 6
S.c 1
Mashkull 5
Femra 1

Me date 10.10.2020
Lindje 5
S.c 2
Mashkull 2
Femra 3

Me date 11.10.2020
Lindje 3
S.c 1
Mashkull 2
Femra 1

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply