Vijnë në jetë 13 fëmijë në Prizren

0
67

Në Spitalin e Prizrenit gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 13 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindur 7 meshkuj dhe 6 femra.

“Raporti i lindjeve ne Maternitetin e Spitalit Rajonal ne Prizrenit 24.09.2020
Lindje 13
S.c 4
Mashkuj 7
Femra 6

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply