Vijnë në jetë 11 fëmijë në Prizren

0
55

Në Spitalin e Prizrenit gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 11 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindur 6 meshkuj dhe 5 femra.

“Raporti i lindjeve ne Maternitetin e Spitalit Rajonal te Prizrenit per daten 15.09.2020
Lindje 11
S.c 5
Mashkuj 6
Femra 5

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply