Vetëm pesë minuta pritje në pikat kufitare

0
63

Mërgimtarët të cilët kanë vendosur të vijnë në Kosovë për festat e fundvitit, sot nuk do të përballen me pritje të gjata nëpër pika kufitare. Pritja  më e gjatë për të hyrë në Kosovë është 5 minuta, raporton Express.

Sipas të dhënave të Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, të publikuara sot, të gjitha pikat kufitare janë të lira dhe se dalja dhe hyrja mund të bëhet nga tre deri në pesë minuta.

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, gjithashtu bën të ditur se të gjitha rrugët janë të kalueshme./Express

Leave a Reply