“Vështirë të ketë lëvizje si tërheqja e njohjes së Kosovës”

0
119

Boris Raonic, president i OJQ-së Aleanca Qytetare, beson se qeveria e ardhshme malazeze nuk do të bëjë lëvizje drastike, të tilla si tërheqja e njohjes së Kosovës dhe largimi nga NATO.

“Gjatë fushatës, këto tema nuk u përfaqësuan. Duke pasur parasysh diversitetin dhe përparësitë e tjera, është pothuajse e pamundur të presësh këto lloj ndryshimesh, ”përfundon ai.

Raonic deklaron për Nova.rs se marrëdhëniet me Serbinë duhet të përmirësohen, pavarësisht se kush është në pushtet.

Leave a Reply