Vazhdon mobilizimi i PDK-së në Prizren për zgjedhjet e 6 tetorit

0
37

Strukturat e PDK-së në Prizren me të gjitha nëndegët e kësaj partie, në takimin e sotëm kanë dëshmuar për gatishmërinë dhe frymën mobilizuese si kurrë më parë, thuhet në Komunikatën për Medie nga PDK-ja në Prizren.

“Kjo frymë mobilizuese e strukturave të nëndegëve të PDK-së, për një paraqitjesa më dinjitoze në hapjen solemnetë Fushatës Zgjedhore,më 26shtator në ora18:00, është  rezultati strukturës mirë të organizuar të kësaj partie.Struktura organizative e nëndegëve të PDK-së, në terrensi edhe më parë qëështë dëshmuar, me punën e tyre nëpër nëndegë derë më derë, është sinjalii fitoressë 6 tetorit 2019, sepse kjo forcë motorikeePDK-së, konsiderohetshtyllaepartisë.

Në takimin esotëm, metë gjithastrukturat e PDK-sëedhe një herë udëshmuambështetjaefuqishmee vizionittë PDK-së, për KadriVeselin Kryeministër të Qeverisë së Kosovës, sepse vetëmmenjë njeritë fuqishëm dhe vizionar e të guximshëm, mundtë ç’bllokohen procesetpër integrimin e Kosovësdhe vetëm meKadri Veselin Kryeministër, mund të realizohet ëndrra e Kosovës për Integrime-Euroatlantike, – u tha në mes tjerashngaanëtarët e kryesive tënëndegëve të PDK-së.

Gjithashtu nëkëtë takim u tha se pjesëmarrja sa më masive në tubimin hapës, do të jetë mesazh për të gjithë qytetarët jo vetëm të Prizrenit, por edhe të Kosovës se PDK-ja është e vetmja forcë politike, që me vizion dhe guxim është në shërbim të shtetit të Kosovës, në shërbim tëqytetarëve.

Me këtë rast u kërkua nga të gjitha nëndegët, që me votimin e numrit 112, si numër i shpëtimit të interesave kombëtare, Kosova do të gëzojë privilegjet e përkrahjes ndërkombëtare dhe do ta ketë vendin aty ku e meriton. Andaj, çdo votë që nuk i shkon numrit 112 rrezikon seriozisht integrimin e Kosovës dhe ekzistimin e saj si shtet i pavarur”, thuhet në Komunikatën e PDK-së në Prizren./04 Online

Leave a Reply