Vazhdon mirëmbajtja dhe pastrimi i varrezave në Komunën e Prizrenit

0
108

Pas pastrimit të varrezave myslimane të qytetit, puna për pastrim dhe mirëmbajtjen e tyre po vijon edhe në varrezat katolike dhe ortodokse.

Sipas kontratës pastrimi dhe mirëmbajtja e varrezave do të vazhdojë shumë shpejt edhe në fshatrat e komunës së Prizrenit.

Drejtoria e Shërbimeve Publike mbetet e përkushtuar në kryerjen e obligimeve që i ka ndaj qytetarëve të saj.

Leave a Reply