Ulje drastike e rasteve dhe efekti i madh i vaksinave në Izrael

0
83
Foto: Ilustrim

Studimet e fundit në Izrael për efektshmërinë e vaksinës BioNTech janë shpresëdhënëse.

Në këto studime paraprake është provuar, se nga vaksina e BioNTech dhe partnerit amerikan, Pfizer mund të pengohet ecuria e rëndë e sëmundjes Covid-19 në afër 99% të rasteve, ka bërë të ditur Ministria izraelite e Shëndetësisë.

Leave a Reply