U dha dorën fëmijëve shqiptarë kur e gjithë bota i la të qanin, Bill Clinton: Shqiptarët janë shtëpia ime, ju dua shumë!

0
149

Ish-presidenti amerikan Bill Clinton në 20 vjetorin e hyrjes së NATOS-s në Kosovë ka ngr itur të gjithë të pranishmit në këmbë.

Kosovo - Wikiwand

Ai tha se Kosova është krenaria e tij dhe se e do shumë këtë vend.

Në fjalën e tij Clinton kishte thënë se ‘është i lumtur që bashkë me Albright, Clarkun dhe të tjerët e ndalën spastrimin etnik në Kosovë’. “Një rrë fim i shkurtër për të kaluarën.

Leave a Reply