Trangujt nga Pirana e Prizrenit nëpër tregjet e BE-së (VIDEO)

0
74

Një llojë të veqantë të trangullit po e kultivon Nait Ukaj në fshatin Piranë të komunës së Prizrenit. Naiti ka të bjellura 6 ari me gjithsej 3.000 fije nga ku nxjerr 300 kg në çdo të dytën ditë.

Ky llojë i trangullit është shumë i kërkuar dhe se Naiti tregon se tani më tregun e ka të sigurt nëpër tregjet e BE-së sidomos në Austri.

Për më shumë ndiçeni videon në vazhdim./Koha

Leave a Reply