Thyhet një shtëpi nga hajnat në Prizren, vjedhin gjësende të ndryshme dhe para

0
52

Një shtëpi është thyer nga hajnat në Prizren.

Policia njofton se aty janë vjedhur gjëra të ndryshme, duke përfshirë edhe para.

“Ankuesi mashkull K-Shqiptar ka informuar se persona të pa njohur, kanë depërtuar me forcë në shtëpinë e tij dhe kanë kryer vjedhjen e gjërave të ndryshme përfshirë para”, njofton Policia e Kosovës.

Policia është duke hetuar rastin.

Leave a Reply