Thirrje për aplikim: Ngritja e pemishteve me pemë të imëta-dredhëz

0
82

Drejtoria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural hap thirrje publike për aplikim për fermerët e Komunës së Prizrenit, për përfitim në kuadër të projektit “Ngritja e pemishteve me pemë të imëta-dredhëz, me participim”, thuhet në njoftim transmeton 04 Online.

“Kriteret si dhe dokumentet e nevojshme për aplikim mund t’i gjeni në: https://bit.ly/32ncvxr

Kjo thirrje publike është e hapur për aplikim prej datës 16.07.2020 deri më 29.07.2020.

Dokumentacionet duhet të dorëzohen në katin e parë të Administratës Komunale (Qendra e Shërbimeve të Integruar)”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply