Thaçi: Enver Zymberi dha jetën për mbrojtje territorial të Kosovës

0
55

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi ka bërë homazhe në nderim të heroit Enver Zymberi, duke thënë se ai dha jetën për mbrojtje të integritetit territorial të Kosovës.

Sipas Thaçit, 25 korriku i viti 2011 shënon ditën e bashkimit të Kosovës, kur Njësit Speciale bënë veprimin më të duhur të mundshëm, veprimin Kushtetuese dhe ligjor në mbrojtje të vendit.

“Sot bëjmë nderimin më të lart shtetërorë për heroin Enver Zymberi, i cili dha jetën në mbrojtje të integritetit territorial të Kosovës. 25 korriku i viti 2011 shënon ditën e bashkimit të Kosovës, kur Njësit tona Speciale bënë veprimin më të duhur të mundshëm, veprimin Kushtetuese dhe ligjor në mbrojtje të vendit, prandaj sot të gjithë jemi këtu të bashkuar për të kujtuar këtë dite dhe për të kujtuar jetën dhe veprën e Enver Zymberit”, ka thënë Thaçi.

Leave a Reply