Suhareka vendos 18 stacione e pritore të reja (VIDEO)

0
146

Stacione dhe pritore të reja janë vendosur në komunën e Suharekës e bashkë me to edhe informatat e domosdoshme për lëvizje të autobusve në linja lokale, por edhe ato rajonale.

Kjo sipas të parit të Suharekës është diçka unike në Kosovë, ndërsa po bëhet që të rritet siguria e qytetarëve që udhëtojnë me autobus.

Leave a Reply