Suhareka fiton grant prej 392 mijë euro për performacën e vitit 2019

0
54

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, ka bërë të ditur se vendi ku ai qeverisë ka fituar 392 mijë euro grant për performancën komunale për vitin 2019, e që bashkëfinancohet nga Ministria e Pushtetit Lokal, Zyra Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, Suedia dhe Norvegjia.

“Granti mund të përdoret për investime kapitale në çfarëdo fushe prioritare në përputhje me kompetencat dhe planet e komunës, konform marrëveshjeve tripalëshe që do të nënshkruhen para alokimit të grantit”, ka shkruar Muharremaj.

Leave a Reply