Skënderbeu vjen në Prizren

0
74

Shtatorja e heroit legjendar, Skënderbeu ka arritur në qytetin e Prizrenit.

Kjo shtatore do të zbulohet pikërisht në ditën e Flamurit Kombëtar dhe Pavarësisë së Shqipërisë, 28 nëntor, transmeton Indeksonline.

Indeksonline ka arritur të siguroj pamje nga momenti kur shtatorja e heroit legjendar arrin në qytetin e Prizrenit.

Në këtë qytet së shpejti do të vendoset edhe shtatorja e heroit kombëtar, Adem Jashari.

Fotografia e Televizioni Prizrenit

Leave a Reply