Shqyrtohet projektligji për zgjedhjet e përgjithshme në Kosovë

0
45

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit sot mban mbledhje.

Rendi i ditës

1.    Propozimi dhe miratimi i rendit të ditës;
2.    Shqyrtimi në parim i Projektligjit për të drejtën ndërkombëtare Private  nr. 07/L-033;
      I ftuar Ministri i Drejtësisë z. Selim Selimi;
3.    Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.07/L-012  për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.03/L-073 për zgjedhjet e përgjithshme në Republikën e Kosovës, i ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin nr.03/L-256.;
4.    Formimi Grupit të Punës për shqyrtimin e aplikacioneve  për anëtar të KPK-së dhe KGJK-së;
5.    Të ndryshme.
 Vendi: C203
Koha: 11:00

Leave a Reply