Shpallet lista preliminare e përfituesve për ndërtimin e shtëpive (Lista)

0
312

Drejtoria e Punës dhe Mirëqenies Sociale ka shpallur listën preliminare të përfituesve nga projekti për ndërtimin e shtëpive (pika jashtë), thuhet në njoftim, transmeton 04 Online.

Përzgjedhja e përfituesve është bërë në bazë të vlerësimit të komisionit dhe me anë të poentimit të aplikuesve sipas kritereve të përcaktuara paraprakisht.

Aplikuesit e pakënaqur mund të paraqesin ankesat e tyre duke i plotësuar dokumentet e nevojshme në sportelin nr.4, në objektin e administratës komunale, deri më 27.08.2020.

Këtu mund të gjeni listën preliminare të përfituesve të këtij programi: https://kk.rks-gov.net/prizren/wp-content/uploads/sites/26/2020/08/Lista-perfundimtare-per-ndertim-te-shtepive4516.pdf?fbclid=IwAR0kXiO7VFHRoSb0-WjRAagbs1qpSvVOe1VNS0imMBTAy1cPLsxuuZN3tso“, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply