Shkelzen Kastrati, kandidat i PDK-së në Prizren për Asamblenë Komunale

0
142

Shkelzen Kastrati është kandidat i PDK-së në Prizren për Asamblenë Komunale.

Kastrati ka thënë se përkushtimi i tij do të jetë në fushën e ekonomisë, sportit dhe kulturës.

“Objektivi im është për të qenë pjesë e Kuvendit të Prizrenit, janë parregullsitë dhe zgjidhjet që unë i shoh, opsionet më të mira për një qytet të zhvilluar.
Andaj vota juaj nuk do te jetë thjeshtë një votë!
Do të kontribojmë në të gjitha fushat, me të gjitha mundesitë që i kemi, në ekonomi, sport e kulturë.
PAK FJALË E SHUMË PUNË”, mbetet të shihet çdo gjë pas zgjedhjeve të 17 Tetorit.
💪#BASHKPËRPRIZRENIN
👍#MeShaqen ✅
👍#MeXenin11 ✅”, ka thënë Kastrati./04 Online

Leave a Reply