Shehu: Niveli qendror vonon mjetet nga fondi i perfomancës për Komunën e Prizrenit, por projektet do ti realizojmë

0
73
Visar Shehu - LVV

Drejtori i Shëndetësisë në Komunën e Prizrenit, Visar Shehu, ka njoftuar se nuk janë alokuar mjetet e fondit të perfomancës për këtë vit për Komunën e Prizrenit.

Ky fond kapë vlerën prej 534 mijë e 516 euro, dhe sipas Shehut janë nisur projekte që të realizohen bazuar në këtë fond. Si rrjedhojë, ai ka bërë me dije se edhe përkundër bllokadës nga niveli qendror, këto projekte do të realizohen.

Njoftimi i plotë i Visar Shehut:

Sot pranova kete email. Per hir te informimit te opinionit publik, si drejtor Komunal i Shendetesise, Komuna e Prizrenit fondin e performances ne vitin 2019 do duhej ta kishte 534.516,00 €, fond ky i cili sipas kontrates do duhej te alokohej me se largu deri me 18.07.2019. Keto mjete qe i takojne Komunes se Prizrenit, jovetem qe nuk jane alokuar por tani na thuhet se do alokohen ne vitin 2020.

Demi i Komunes vetem ne kete vit eshte 534.516,00 €.

Drejtoria e Shendetesise ne Prizren, ka planifikuar nga fillimi i vitit 2019 se ku do i shpenzoje keto mjete, sidoqoft me te kaluaren nuk do merem, por te gjitha projektet qe jemi zotur t’i bejme ne vitin 2019 do realizohen, perkunder bllokadave nga niveli qendror.

mePubliken

Vvazhdojme

Fotografia e Visar Shehu

Leave a Reply