Sali Berisha porosi Qeverisë së Kosovës: Heqjen e taksës në Rrugën e Kombit kërkojeni aty ku u vendos, në Beograd

0
69

Ish-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha i ka dhënë një sygjerim Qeverisë së Kosovës.

Berisha ka thënë se taksa në rrugën e Kombit është vendosur në Beograd, dhe duhet të kërkohet të hiqet.

“Nje keshille miqesore per qeverine e Kosoves!

Heqjen e takses antikombetare ne rrugen e Kombit kerkojeni aty ku u vendos ne Beograd.
Taksen e vendosi Zografi Bis me urdher te Beogradit ne kuadrin e luftes se ftohte te Tiranes kunder Prishtines.

Viktime e ketij urdheri rane edhe rrethet e veriut, Kukesi, Hasi dhe Tropoja, te cilat Zografi Bis ne traditen e tij aterore i urren per vdekje.

Ne keto tre rrethe investimi i vetem qe Zografi Bis ka bere hedhjen e asfaltit ne 10 km te segmentit te fundit te rruges B Curri – Valbone, ne te cilat ishte hedhur stabilizanti.

Me falni harrova edhe aeroportin e Kukesit por ate e kishte vetem ne 3D” shkruan Berisha në Facebook.

Leave a Reply