Rritet AAK-ja në Prizren, themelon edhe një nëndegë

0
203

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dega në Prizren ka njoftuar se ka themeluar nëndegën e saj në lagjen “2 Korriku”.

Kryetar i kësaj nëndege është zgjedhur Hamit Alemdar.

“Dhjetëra të rinjë nga Prizreni, sot na janë bashkuar në rrugëtimin tonë për ndryshimin e sigurtë dhe e kemi krijuar nëndegën e AAK-së në lagjen “2 Korriku”, me kryetar z.Hamit Alemdar. Me një entuziazëm të paparë ata u dhanë mbështetje 5 kandidatëve nga Prizreni të cilët sot kanë filluar garën për deputetë të cilës i prinë Lideri Ramush Haradinaj, i nominuar për president të Vendit!
Kjo është një frymë e re e Aleancës në Prizren!
Të pranishëm në këtë ngjarje pos Kryetarit të Degës, z.Lulzim Kabashit, ishte edhe Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit dhe Nënkryetar i AAK-së, z.Muharrem Nitaj i cili nga nderoi me prezencën e tij!
Na priftë e mbara të gjithëve”, thuhet në njoftimin e AAK-së në Prizren./04 Online

Imazhi mund të përmbajë: 5 njerëz
Imazhi mund të përmbajë: 2 njerëz, tabelë dhe E brendshme
Imazhi mund të përmbajë: 5 njerëz, njerëz të ulur dhe E brendshme
Imazhi mund të përmbajë: 5 njerëz, E brendshme
Imazhi mund të përmbajë: 3 njerëz, mjekër dhe E brendshme
Imazhi mund të përmbajë: 8 njerëz, njerëz të ulur, tabelë dhe E brendshme
Imazhi mund të përmbajë: 11 njerëz, E brendshme

Leave a Reply