Rrahje në mes të disa personave në një restaurant në Prizren, katër të lënduar

0
378

Policia e Kosovës ka raportuar për përfshirjen e disa personave në rrahje në një restorant të Prizrenit.
Katër persona kanë marrë lëndime trupore.

“Raportohet se dy ose më shumë persona të dyshuar të panjohur në një restorant i kishin sulmuar katër viktimat dy meshkuj dhe dy femra të gjithë shqiptar shtetas të Shqipërisë të cilët kishin ardhur për ta përcjellë një organizim muzikor në një diskotekë në Prizren”.

“Viktimat kishin pësuar lëndime trupore ndërsa të dyshuarit një larguar nga vendi i ngjarjes”.

“Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitë policore, dhe rasti vazhdon të hetohet”.

Leave a Reply