Ramush Haradinaj prezanton kandidatët e rinj të AAK-së

0
55

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, në konferencën e mbajtur sot për media, prezantoi disa prej kandidatëve që do të garojnë për herë të parë në zgjedhjet e ardhshme.

Haradinaj tha se Kosovës i duhet fuqi, unitet dhe stabilitet i brendshëm, gjithashtu ritheksoi që ai është kandidat për President dhe Aleanca nga radhët e tyre nuk kanë kandidat për Kryeminister.

“Në AAK kemi zgjedh kandidat të cilët janë përfaqësues të qytetarëve, por edhe si eksperte në fusha të tyre. Nesër ne do të paraqesim listën e plotë të kandidatëve për deputet në mesin e të cilëve 2/3 janë të rijnë”, tha Haradinaj.

Ndërsa prezantoi: Prof. Dr. Shemsedin Dreshaj, Prof. Dr. Shkelqim Millaku, Shukrije Bytyqi, Shqipe Krasniqi Kastrati, Kaltrina Morina, Ismet Shamolli, Diellza Kukaj, Greta Daci.

“AAK do të kontribuoj në kuvend, qeveri dhe me mua si President”, shtoi Haradinaj.

Gjithashtu ai tregojë që do të jetë bartës i listës së AAK-së.

Leave a Reply