‘Race for the Cure 2020’ – Thirrje publike, Regjistrohu dhe Sponsorizo

0
173

Shoqata e grave të prekura me kancer të gjirit “Renesansa” bën thirrje për mbështetje, dhe i fton njerëzit për regjistrim në edicionin e radhës ‘Race for the Cure 2020’.

Si rrjedhojë, “Renesansa” ka ftuar bizneset që i kanë mundësitë, ta sponsorizojnë këtë edicion të rëndësishëm në historikun e kësaj shoqate.

Postimi i plotë i Shoqatës “Renesansa”:

Kemi nevojë për mbështetjen tuaj tani.
Këtë vit kemi planifikuar të organizojmë 30 Race for the Cure – Garojme per shërim, me 300,000 pjesëmarrës në 22 vende të Evropës.
Për shkak të pandemisë COVID-19, të gjitha ngjarjet kryesore sportive janë shtyhee ose anuluar.
Në kohën kur pacientët me kancer gjiri dhe të mbijetuarit janë më vulnerabe ato kanë nevojë për mbështetjen tuaj, tani më shumë se kurrë.
Prandaj regjistrohu apo sponzorizo kete ngjarje humane dhe me madheshtore kushtuar të mbijetuarave të kancerit të gjirit në Kosovë dhe tërē Europën.
Linku mëposhtë i sqaron detajet konkrete të organizimit në këtë edicion dhe mënyrën e aplikimit për regjistrim dhe sponsorizim.

Ju mirëpresim,

https://www.raceforthecure.eu/en?r=1&fbclid=IwAR3C-1AHSO_NDyMkvAnoArAFqRMPdL802qiuq-eZXHhhEM_DLkowcjaA94g&r=1&fbclid=IwAR3C-1AHSO_NDyMkvAnoArAFqRMPdL802qiuq-eZXHhhEM_DLkowcjaA94g

Leave a Reply