Quni: Qeverisja ime do te këtë në qendër të vëmendjes afarizmin dhe së bashku do të ulim papunësinë

0
67

Qeverisja ime do te këtë në qendër të vëmendjes afarizmin dhe së bashku do të ulim papunësinë, kështu ka deklaruar Anton Quni, kandidat i LDK-së për kryetar të Prizrenit.

Këto deklarata Quni i ka dhënë gjatë një vizite që i ka bërë disa bizneseve në Prizren.

Postimi i plotë:

Në mishtoren “SHANTIR” dhe në fabriken “INTER COM”, me ekipin tim kaluam momente të bukura. Me nikoqirët u pajtuam që bizneset, në veçanti ajo prodhuese, kanë nevojë për mbështetjen e pushtetit lokal, në mënyrë që ato të rrisin prodhimtarinë, kjo pastaj do të krijonte automatikisht më shumë vende të reja pune.
Qeverisja ime do te këtë në qendër të vëmendjes afarizmin dhe së bashku do të ulim papunësinë.
Ju faleminderit për pritjen.

LDK160 ✔

Leave a Reply