Qeni i ngordhur kundërmon erë në qendër të qytetit, ankohen qytetarët

0
76

Ka disa ditë që një qen i ngordhur po shkakton probleme në Lumbardhin e Prizrenit.

Ngordhja e një qeni dhe bartja nga uji është bërë shkak për kundërmimin e madh në lokacionin pranë Ëmbëltores së Qytetit.

Deri më tani nuk ka patur asnjë reagim nga organet lokale për largimin e këtij qeni, ndonëse reagimet qytetare janë të shumta./04 Online

Leave a Reply